top of page

Vår ide og visjon

Drømmer har ikke en utgått dato! Slutt å leve på gamle minner!

Gjenoppfinn deg selv. Slutt å si at du ikke kan. Vårt største handikap er frykten for å feile

Vil du være med å bevise at eldrebølgen ikke nødvendigvis må være en belastning for samfunnet, men en berikelse?

 

Vi tror at mye av grunnlaget for et langt, lykkelig og meningsfullt liv ligger i fysisk og mental aktivitet.


«Aldri for seint» ønsker å inspirere og motivere deg til gå litt utenfor din egen komfortsone, kjenne på gleden av å virkeliggjøre drømmer gjennom å våge og ha troen på at det er faktisk aldri er for seint.


Mestringsfølelse og adrenalin er ekstrabonusen som gir glede uansett alder.

Alt vi viser deg her gjør vi selv og vi deler gjerne erfaringene med deg og tar deg med når du vil prøve! Vi som har passert 60, er beviselig mer spreke og oppegående enn tidligere generasjoner.
Lev ikke livet på gamle minner, skaff deg nye minner hele livet.

 

Vi ønsker å skape en meningsfull og spennende  tilværelse gjennom å lansere ideer om aktiviteter som vil styrke selvbildet og troen på egne ressurser til målgruppen 60+, som gjør den til en friskere og mer tilfreds ressurs, og som i større grad vil være bidragsytende for samfunnet.

 

Ikke minst ønsker vi å bidra til større sosial kontakt mellom eldre og dermed også forbygge ensomhet. Vi skal være gode rollemodeller og forbilder for barn og ungdom og være med på brobygging mellom generasjonene.
Denne nettsiden vil gi deg ideer om aktiviteter, reportasjer fra folk som har realisert sine drømmer, formidling av kurs, kontakter og utveksling av erfaringer. Vårt håp er å kunne motivere og pirre lysten til å gjøre ting som du både har drømt om, og som du ikke har drømt om, men som virker spennende.

Vår historie

Et tilfeldig møte mellom Pål og Lasse i 2020 førte til en felles undring over hvorfor eldre mennesker var så lite aktive, hadde så lite ønske og motivasjon til utfordre seg selv, få mestringsfølese, skape nye minner, rett og slett leve livet fullt ut.

Vi fikk derfor ideen om at kanskje vi kan skape motivasjon og inspirasjon ved å vise noe av det vi gjør i godt voksen alder.

Vi håper vi  lykkes med det og ser fram til å høre fra dere som har forslag eller egne erfaringer fra spennende og interessante opplevelser og aktiviteter!

Meet The Team

bottom of page